Om ClockIt™ Sport

Saracen Horse Feeds og Kentucky Equine Research (KER) har samarbejdet i over 15 år. KER er kendt som det mest innovative hesteforskningscenter i verden og er på forkant med både de ernæringsmæssige og fysiologiske udfordringer og  ydeevner hos den moderne sportshest.

KER ClockIt™ Sport samler data om hestens træningsprogrammer. Ved at spore den enkelte hests intensitet og varighed af motion, kan hesteejere og trænere fodre, hver hest,  med en passende mængde, der imødekommer hestens behov.
 
Saracen Horse Feeds og KER ClockIt™ Sport gør det muligt, at yde det bedste for den moderne konkurrencehest ved hjælp af data baseret på træning og restitution kombineret med korrekt ernæring, hvilket kan optimere resultaterne.
.

Download ClockIt™

Grundlæggende giver  ClockIt™ Sport ryttere og undervisere mulighed for at samle resultater af træningsintervaller samt sammenligne disse med deres andre heste. Optimer din træning.

Pulsmåler

Brug den tilhørende pulsmåler til at se, hvordan en enkelt hests hjerte-kar-kondition forbedres over tid. KER ClockIt™ Sport oversætter pulsdata til et letforståelig visuelt diagram.

Ernæring

Ernæring spiller en vigtig rolle når det kommer til din hests trivsel og præstationer. Hvis du har brug for hjælp til at sammensætte en  foderplan til din hest, klik på nedenstående link.