Livery Mix 20 kg

Fuldfoder til alle typer hest og ponyer. Velegnet til større hestehold

Komplet fuldfoder velegnet til hest og ponyer, der er bokshvilende eller i let arbejde. Økonomisk blanding, der især er populær på rideskoler.


Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.VELEGNET TIL
- Heste og ponyer, der er bokshvilende eller i let arbejde.
- Heste og ponyer, der har brug for et foder med et højt fiberindhold.
- Nøjsomme heste og ponyer.
EGENSKABER
- Økonomisk blanding
- Højt indhold af sunde fibre
- Indeholder ikke hele korn. "Non-heating" foder
- Foder med lavt kalorieindhold
- Indeholder kvalitetsproteiner, der bidrager til opretholdelse af celler og muskler
- Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
UDFØRLIG BESKRIVELSE
Livery Mix er en komplet fuldfoderblanding med lavt kalorieindhold. Indeholder en masse sunde fibre til opretholdelse af et sundt mave/tarmsystem. Blandingen er særdeles velegnet til rideskoler, da den også er økonomisk i brug. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler.
ANALYTISKE BESTANDDELE
Olie 3.0%/ Protein 8.5%/ Fibre 17.0%/ Fordøjelig Energi 11.60 MJ/kg/ Stivelse 28.0%/ Vitamin A 15.000IU/kg/ Vitamin D3 1.380 IU/kg/ Vitamin E 75 IU/kg / Selen 0.27 mg/kg/ Sukker 4.90% .
SAMMENSÆTNING
Havreskaller/Bygflager/ Lucernepiller/ Melasse/Majsflager/ Ærteflager/ Vitaminer og mineraler

ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest som vejer 500 kg bør spise 7,5 kg hø om dagen.

DISSE MÆNGDEANGIVELSER ER KUN VEJLEDENDE

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 - 2.0kg

400-600kg 2.0 - 3.5kg

>600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.