Hestefoder til Veteran/Senior

Hvornår en hest er gammel kan være meget forskelligt. En ting er alderen, der står på papiret, men hvornår er hesten gammel? Du ved det bedst selv. Kig på din hest, analyser den nøje, skriv evt. ned og lav punkter som huld, adfærd, kondition, gang m.m. På det øgede forbrug af seniorfoder, ser det ud til, at flere af vores heste bliver ældre og ældre.

Der findes flere forskellige slags typer af seniorfoder til rådighed, og det har også fået en bedre kvalitet, fordi forståelsen for ældre hestes ernæringsbehov er steget.  Saracen Horse Feeds var den første producent af foder til heste, som sammensatte et specialfoder til ældre heste. Det var helt tilbage i 1994, og vi er fortsat med at udvikle innovativt foder, som dækker ældre hestes behov. Saracen arbejder sammen med “The Horse Trust”, en velgørende institution, hvor politiet og hærens pensionerede arbejdsheste kan bo resten af deres levetid.  

Ældre hestes sundhed og tilstand skal løbende bedømmes.

VETERAN MIX 20 KG

Komplet fuldfoder til den ældre hest el. pony. Særdeles velsmagende

VETERAN CUBES 20 KG

Komplet fuldfoder i pilleform til den ældre hest el. pony. Kan opblødes til en velsmagende Mash, hvis der er problemer m. tænderne

EQUI-JEWEL 20 KG

Tilskudfoder til opbygning og vedligehold af huld, muskler og overlinie

RE-COVERY MASH 20 KG

Velsmagende Mash til opretholdelse af væskebalancen. Tilsat electrolytter og E- vitamin

RAPID BEET 20 KG

Tørrede sukkerroeflager fyldt med sunde fibre. Lav i sukker og stivelse

MUNCHIES 1,8 KG

Velsmagende urtebolsjer uden kunstige smags og farvestoffer

VIL DU VIDE MERE OM SARACEN HESTEFODER?

Gå direkte til vores engelske hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om Saracen Horse Feeds og alle vores populære produkter.