Icelandic Mix 20 kg

Fuldfoder til Islandske heste

Specielfoder sammensat til at imødekomme alle behov hos den Islandske hest. Indeholder en masse sunde olier og fibre. Icelandic Mix er lav i sukker og stivelse. Lav daglig dosering.


Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.


VELEGNET TIL
- Islandske heste, der har brug for et komplet fuldfoder i en lav dosering
- Opretholde alle ernæringsmæssige behov hos den Islandske hest
- Islandske heste, der har brug for et foder med et lavt indhold af sukker og stivelse
EGENSKABER
- Foder der opfylder alle ernæringsmæssig behov ved lav dosering
- Energi, der bla. kommer fra olie og fibre i stedet for sukker og stivelse
- Langsomt frigivende og stabil energi fra mikroniseret byg, der bidrager til præstation og restitution af heste i arbejde
- Proteinkilder af høj kvalitet hjælper celler, muskelrestitution samt vedligehold og opbygning af muskler og overlinier
- Fuld beriget med en komplet pakke af vitaminer og mineraler selv ved lav dosering
- Sojaolie bidrager til opretholdelse af en sund og skinnende pels samt udholdenhed
- Fuldt beriget med alle vigtige vitaminer og mineraler fra Kentucky Equine Research
- Indeholder levende gærceller, der bidrager til et sundt og velfungerende mave/tarmsystem.
- Konstant ernæringsmæssig kvalitet.

BESKRIVELSE
Traditionelt heste- og ponyfoder plejer ikke, at være egnede til islandske heste på grund af højere energi-, stivelses- og sukkerindhold samt større dosering. Ved fodring med traditionelt foder til Islandske heste kan man komme til at øge risikoen for at øge vægt og dermed udvikle sundhedsmæssige problemer som forfangenhed. Med dette i tankerne har Saracen Horse Feeds sammensat et foder, der er specifikt velegnet til islandske heste fra vedligeholdelse til let/ medium arbejde, det er lavt i sukker og stivelse, men komplet sammensat med kvalitetsprotein, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Når der gives anbefalet dagsdosis får din Islandske hest et komplet foder, der bidrager til at opretholde optimal sundhed, pels, hud- og hovtilstand, immunforsvar og restitution efter træning. En række forskellige energikilder med vægt på brug af fordøjelige "Super Fibre" såsom havrefoder, soja skaller og sukkerroer giver en sikker energikilde med lavt sukker og stivelsesindhold. Disse kombineret med mikroniseret byg hjælper den Islandske heste, der er i regelmæssigt træning og dermed kræver et lidt højere energiniveau for at opretholde et optimalt niveau samt restituering efter træning. Indholdet af ​​sojaolie og hørfrøolie bidrager til udholdenhed samt sund og strålende pels. Saracen Icelandic Mix indeholder proteiner af høj kvalitet, der er med til at sikre optimal tilførsel af essentielle aminosyrer. Dette hjælper med at støtte cellefornyelse, vævs- og muskelreparation efter træning. Der er tilsat komplet spektrum af vitaminer, mineraler og antioxidanter for at opretholde sundhed og vitalitet og gær for at understøtte optimal fiberudnyttelse og fordøjelse, når der fodres ved lavere foderration sammenlignet med traditionelle blandinger til andre racer af heste og ponyer.

ANALYTISKE BESTANDDELE
Olie7.0%
Protein10.5%
Fordøjelig Energi12.0 MJ/kg
Stivelse8.5%
Sukker6.5%
Vitamin A12,000 iu/kg
Vitamin D2,500 iu/kg
Vitamin E450 iu/kg
Selen0.7 mg/kg
Gær2.5 x 10^10 CFU/kg


SAMMENSÆTNING
 • Havreskaller
 • Tørrede sukkerroeflager
 • Sojaskrå (GM Soja)
 • Melasse
 • Sojaflager(GM Soja)
 • Lucernepiller
 • Ærteflager
 • Vitaminer og mineraler
 • Hørfrøkager
 • Sojaolie (GM Soja)
 • Monocalciumfosfat
 • Bygflager
 • Natriumklorid
 • Urter
 • Sojabønnemel(GM Soja)
 • Anissmag

ANBEFALET FODERMÆNGDE  

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg hø om dagen.

Disse mængdeangivelser er kun vejledende

KROPSVÆGT/KG FODER/KG
330 - 380 kg   0,8 - 1,0 kg
380+                 1,5 - 2,0 kg

Dette er den anbefalede mængde til vedligeholdelse og let arbejde
330 - 380 kg   1,0- 1,5 kg
380+                2,0 -3,5 kg
Dette er den anbefalede mængde ved let til medium arbejde

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En Islænder i vægtklassen 330 - 380 kg/ vedligeholdelse til let arbejde, kan således få 0,8 - 1,0 kg kg pr dag alt efter dens behov.