Saracen Ambassadører

SARACEN HORSE FEEDS

100% OPTIMAL FODRING AF ALLE MINE HESTE - CATHRINE DUFOUR


Cathrine Dufour

Der er vist ingen hestefolk, der ikke kan nikke genkendende, når de hører navnet " Cathrine Dufour" . Cathrine startede sin ridekarriere som 5-årig på den lokale rideskole. Som 12 - årig var Cathrine på det danske ponydressurhold. I 2016 og 2020 repræsenterede Cathrine Danmark ved OL . Cathrine har vundet utallige sejre i ind og udland på sin fantastiske Atterupgaards Cassidy, og det er ikke uden grund, at de to altid vækker smil og stor jubel blandt publikum.

Cathrine har i mange år brugt Saracen Horse Feeds til alle sine heste.


Bo Høstrup

Bo Høstrup er en garvet rytter på dressurbanerne og har redet utallige stævner og sejre i både ind og udland. Til dagligt rider Bo hesten, Hofprinz, en 12 årig hannoveranervallak, der er på vej mod Grand Prix. Bo Høstrup er en populær underviser blandt flere ryttere i både Norge og Danmark og kan lejlighedsvis opleves på vores udendørsbane, hvor heldige rytter kan tilkøbe sig undervisning.


Caroline Cecilie Nielsen

Caroline er Team Danmark eliteatlet - Paraklasse / Grad III og er født med Cerebral Parese, som er medfødt spastisk lammelse i venstre side af kroppen, som har indvirkning på balance, hukommelse og koordination. Caroline har været på det danske Paralandshold siden 2006 og har deltaget i utallige stævner i ind og udland. Caroline vandt DM 2020 og repræsenterede ligeledes Danmark ved OL 2020.


Izabella Tardrup

Izabella og hendes 2 springponyer rider på Internationalt niveau. Izabella har sammen med ponyen, Milchem Shes A Keeper, for nyligt vundet Nord Vest Boks Cup finalen på Vilhelmsborg med en stilkarakter på 9,5. Izabella er netop blevet udtaget som en af de 4 ryttere for det nye talentprogram Spring Danmark.


Esther Rude Hare

Esther er vores yngste ambassadør for Saracen Horse Feeds. Esther rider på Candyman en 7 års - I`er pony, der kan gå alle ponyklasser.

Esther har været med til at vinde DM guld for hold i 2019 og blev nr. 4, individuelt, ved DM 2020.

 Til dagligt trænes Esther af Christoffer Dalby Haugaard .


Thilde Rude Hare

Thilde har vundet bronze til DM i 2018.

2019 - Deltog ved DM, NM , fik guld for hold ved EM, 2 indv. guldmedaljer ved Nordisk Mesterskab , nr. 4 til DM og blev i 2020 danmarksmester på samme pony.

Thilde er nu skiftet til hest og starter rigtig op som juniorrytter i 2021 på hesten, Zidan, en 6 års vallak efter Sezuan.


Leonora Løwe Skjold

Leonora på 17 år er springrytter og har redet i flere år. Hun har på sine ponyer placeret sig til flere stævner og i forskellige klasser.

Leonora er senest blevet udtaget til DRF Spring Danmark Talenter.


Amalia Skjold

Amalia Skjold rider dressur og har mange års erfaring på stævnebanerne. Til dagligt rider Amalia sine 2 heste -Stenagers Odessa og Falkendaune Machol. Amalie har startet DM et par gange, haft stævnedebut i Norge & Tyskland samt redet Ecco Cup.


Frederikke Gram Jacobsen

Frederikke har 2 dressurheste og bliver til dagligt trænet af Pernille Ørum, som hun har redet hos i mange år som ponyrytter og med utallige sejre i bagagen. De seneste sejre og placeringer er på hest og ved internationale stævner CDIJ 2019

Bronze til CDIOJ Nationscup i Hagen 2019

Holdbronze EM 2019, Italien

Sejr og placeringer CDIJ Belgien i marts 2020

Frederikke ligger nr. 4 på verdensranglisten for junior i dressur


Charlotte Dujardin

"Saracen is the feed that our horses have grown up on.

 I wouldn’t be without it.”


Carl Hester

”I choose Saracen Horse Feeds because of the consistency in the feed’s quality and all I have to do then is ride”Patrik Kittel

Har provat många foder men först när jag började fodra med Saracen Horse Feeds märkte jag hur mina hästar blev bättre. Saracens slogan feed the diffrence är verkligen spot on.