Hestefoder - Veteran/ Senior

Hvornår en hest er gammel kan være meget forskelligt. En ting er alderen, der står på papiret, men hvornår er hesten gammel? Du ved det bedst selv. Kig på din hest, analyser den nøje, skriv evt. ned og lav punkter som huld, adfærd, kondition, gang m.m. På det øgede forbrug af seniorfoder, ser det ud til, at flere af vores heste bliver ældre og ældre. Der findes flere forskellige slags typer af seniorfoder til rådighed, og det har også fået en bedre kvalitet, fordi forståelsen for ældre hestes ernæringsbehov er steget.  Saracen Horse Feeds var den første producent af foder til heste, som sammensatte et specialfoder til ældre heste. Det var helt tilbage i 1994, og vi er fortsat med at udvikle innovativt foder, som dækker ældre hestes behov. Saracen arbejder sammen med “The Horse Trust”, en velgørende institution, hvor politiet og hærens pensionerede arbejdsheste kan bo resten af deres levetid.  Ældre hestes sundhed og tilstand skal løbende bedømmes.

Fuldfoder til den ældre hest 16+. Specialfoder, der imødekommer de ernæringsmæssige behov hos den ældre hest. Kvalitetsproteiner, antioxidanter, vitaminer og mineraler. Er tilsat en blødere piller, så det er nemmere at tygge. Kan også opblødes til en Mash. Havrefri.

Fuldfoder til den ældre hest 16+. Komplet fuldfoder til den ældre hest, uanset om den er i arbejde eller på pension. Fyldt med en masse sunde fibre, indeholder kun lidt stivelse og ingen havre. Kan opblødes til en Mash.

Komplet og velsmagende fuldfoder i pilleform. Kan blandes op til Mash, der gør det nemt for heste med tand og/- eller respirationsproblemer af få deres
daglige ration.
En koncentreret müesliblanding specielt velegnet til de ældre heste og ponyer. Sammensat med alle de vigtigste vitaminer,
mineraler, næringsstoffer og antioxidanter.

Tilskudsfoder til opbygning af huld, muskler og overlinjer. Et videnskabeligt tilskud baseret på risklidsprotein. Velegnet til heste, der har behov for at opbygge og vedligeholde huld, muskler og overlinje. Indeholder naturligt E-vitamin, selen og calcium.

Velsmagende Mash med banansmag. Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer. Super lækker Mash, der er lav i sukker og stivelse, indeholder electrolytter og E - vitamin til rehydrering og restitution, fyldt med sunde fibre og klar på kun 10 min. med varmt vand/ 20 min. med koldt vand. Brug den året rundt.

Tørrede sukkerroeflager. Tilskudsfoder fyldt med sunde fibre til alle typer heste og ponyer. Lav i sukker og stivelse. Gives som et lunt måltid - Klar på 10 min. med varmt vand.

Velsmagende hestebolsjer - tilskudsprodukt. Frisk smag af urter, ingen kunstige farve eller tilsætningsstoffer. Lavt indhold af sukker. Den perfekte belønning eller forkælelse.

Find det rigtige hestefoder

  • Benyt vores Quick Feed Finder og find selv frem til det helt rigtige produkt til din hest eller pony
  • Har du brug for hjælp? Udfyld vores skema med flest mulige oplysninger så skal vi hjælpe dig. Skriv på dansk
  • Find din nærmeste forhandler, hvor du også kan få hjælp til fodervejledning