Hestefoder - Avl

Vores sortiment af hestefoder til avl er sammensat således, at det ernæringsmæssigt støtter fosteret under udvikling, drægtige og mælkegivende hopper, unge heste under vækst og udvikling, samt avlshingste i arbejde. Der er altid garanti for en ensartet ernæringsmæssig kvalitet. Produkterne indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Alle produkter er sammensat ved hjælp af de nyeste forskningsresultater og den nyeste teknologi gennem samarbejdet med det amerikanske institut, Kentucky Equine Research (KER)-  verdens førende uafhængige hesteforskningsinstitut og beskæftiger sig udelukkende med, hvordan man kan forbedre fremtidige heste igennem avlen samt forbedre deres sportspræstation ved hjælp af ernæring.

Fuldfoder til avlshopper, føl, plage og avlshingste. Et komplet sammensat fuldfoder med alle de vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder unikke ingredienser, der giver minimal glykæmisk respons. Level Grow bidrager til en jævn og stabil vækstkurve samt mere styrbare ungheste.

Fuldfoder i pilleform til avlshopper, føl, plage og hingste. Indeholder unikke ingredienser, der giver minimal glykæmisk respons. Leve Grow Cubes bidrager til en jævn og stabil vækstkurve samt mere styrbare ungheste.

Fuldfoder til avlsheste, føl, plage og avlshingste. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Særdeles velegnet til større avlsstalde.

Komplet fuldfoder i pilleform til avlsheste, føl, plage og avlshingste. Den komplette blanding er særdeles velegnet til større avlsstalde.

Tilskudsfoder til avlsheste, føl, plage og hingste. Optimalt tilskud når du hovedsageligt fodre med grovfoder eller giver mindre fuldfoder end anbefalet dagsdosis. En lille dosering giver optimalt næringsindtag. Stamm30 indeholder essentielle proteiner, vitaminer og mineraler samt yea-sacc.

Tilskudsfoder til opbygning af huld, muskler og overlinjer. Et videnskabeligt tilskud baseret på risklidsprotein. Velegnet til heste, der har behov for at opbygge og vedligeholde huld, muskler og overlinje. Indeholder naturligt E-vitamin, selen og calcium.

Velsmagende Mash med banansmag. Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer. Super lækker Mash, der er lav i sukker og stivelse, indeholder electrolytter og E - vitamin til rehydrering og restitution, fyldt  med sunde fibre og klar på kun 10 min. med varmt vand/ 20 min. med koldt vand. Brug den året rundt.

Tørrede sukkerroeflager. Tilskudsfoder fyldt med sunde fibre til alle typer heste og ponyer.  Lav i sukker og stivelse. Gives som et lunt måltid - Klar på 10 min. med varmt vand.

Velsmagende hestebolsjer - tilskudsprodukt. Frisk smag af urter, ingen kunstige farve eller tilsætningsstoffer. Lavt indhold af sukker. Den perfekte belønning eller forkælelse.

Find det rigtige hestefoder

  • Benyt vores Quick Feed Finder og find selv frem til det helt rigtige produkt til din hest eller pony
  • Har du brug for hjælp? Udfyld vores skema med flest mulige oplysninger så skal vi hjælpe dig. Skriv på dansk
  • Find din nærmeste forhandler, hvor du også kan få hjælp til fodervejledning