Nyheder

Hos Saracen Horse Feeds har vi en bred vifte af hestefoder til alle slags heste. Fra føl til veteran og alt imellem. Indimellem dukker der nye produkter op i vores sortiment. Det er helt unikke produkter, der har været længe undervejs, så vi er sikre på, at alt er testet, kun det bedste er tilsat, og at vi står tilbage med et slutprodukt, der fortjener en plads i vores sortiment.

Veteran Mash 20 kg

Unik og komplet sammensat fuldfoder til den ældre hest. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Velsmagende piller, der kan opblødes til en lækker Mash for de heste, der har problemer med tænder og respiration.

Veteran Balancer 20 kg

Tilskudsfoder. Komplette vitaminer, mineraler og næringsstoffer til den ældre hest. Brug den alene, hvis der udelukkende fodres med grovfoder, sammen  med Veteran Mash el. med andet foder, hvor der gives mindre end anbefalet.

 Releve Cubes 20 kg

Baseret på videnskab. Bygget på succes. Komplet fuldfoder til præstationsheste. Indeholder ikke hele korn. Er lav i sukker og stivelse og fyldt med sunde fibre til stabilisering af mave/tarmsystemet. Virker mavesyre regulerende.

Re-Covery Mash 20 kg

Lækker og velsmagende Mash. Indeholder elektrolytter/ Baseret på “Super-Fibres” for optimal mave/tarmfunktion/ Lavt sukker indhold / lavt stivelsesindhold/ Kan bruges sammen med alle typer af foder/ Levende gærceller bidrager til optimal tarmfunktion/ E- vitamin bidrager til normal muskelfunktion og restitution./ Kvalitetsproteiner supplere celle og muskler/ Klar på 10 min/ Banansmag, som frister selv de mest kræsne heste og ponyer.

Super Fibre Mix 18 kg

En lækker og velsmagende mix, der er fyldt med hakket lucerne, højkvalitetsfibre, der er sundt og godt for mavetarmsystemet og giver længere tyggetid. Velegnet til hest og ponyer i let arbejde, genoptræning el. bokshvilende. Velegnet til selv de mest kræsne hest og ponyer. Indeholder 9 forskellige urter.