Saracen Nyheder

Hos Saracen Horse Feeds har vi en bred vifte af hestefoder til alle slags heste. Fra føl til veteran og alt imellem. Indimellem dukker der nye produkter op i vores sortiment. Det er helt unikke produkter, der har været længe undervejs, så vi er sikre på, at alt er testet, kun det bedste er tilsat, og at vi står tilbage med et slutprodukt, der fortjener en plads i vores sortiment.

Saracen Releve Cubes


Baseret på videnskab. Bygget på succes. Komplet fuldfoder til præstationsheste. Indeholder ikke hele korn. Er lav i sukker og stivelse og fyldt med sunde fibre til stabilisering af mave/tarmsystemet. Virker mavesyre regulerende.
Tryk på billedet og gå direkte til produktet.

Saracen Re-Covery Mash


Lækker og velsmagende Mash. Indeholder elektrolytter/ Baseret på “Super-Fibres” for optimal mave/tarmfunktion/ Lavt sukker indhold / lavt stivelsesindhold/ Kan bruges sammen med alle typer af foder/ Levende gærceller bidrager til optimal tarmfunktion/ E- vitamin bidrager til normal muskelfunktion og restitution./ Kvalitetsproteiner supplere celle og muskler/ Klar på 10 min/ Banansmag, som frister selv de mest kræsne heste og ponyer.
Tryk på billedet og gå direkte til produktet.

Saracen Super Fibre Mix


En lækker og velsmagende mix, der er fyldt med hakket lucerne, højkvalitetsfibre, der er sundt og godt for mavetarmsystemet og giver længere tyggetid. Velegnet til hest og ponyer i let arbejde, genoptræning el. bokshvilende. Velegnet til selv de mest kræsne hest og ponyer. Indeholder 9 forskellige urter.
Tryk på billedet og gå direkte til produktet.