Hestefoder - Tilskud/Specialprodukter

Der er mange forskellige hesteracer og måder, at fodre sine heste på. Der er nøjsomme racer, og dem der har brug for lidt ekstra/ Måske lever din hest hovedsageligt af stråfoder og har brug for et tilskud/ Det kan også være, at din hest ikke fuld dagsdosis af fuldfoder/ Der kan være flere grunde til, at din hest har brug for noget helt specielt ekstra. Saracen Horse Feeds har udviklet forskellige slags tilskud/ - balancefoder til heste og ponyer, der ikke har et stort behov for de ”traditionelle” foderblandinger. Vores tilskud/ - balancefoder er altid sammensat på samme måde, hvilket er vores garanti for en ensartet ernæringskvalitet. Vi giver dig gerne råd og vejledning omkring korrekt brug af vores tilskud/balancere.

Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer. Essential Balancer - A cup of magic - en komplet sammensætning af alle de vigtige vitaminer og mineraler din hest eller pony har brug for. Nem dosering - 100 gram/ pr. 100 kg hest.

Fuldfoder til den ældre hest 16+. Komplet fuldfoder til den ældre hest, uanset om den er i arbejde eller på pension. Fyldt med en masse sunde fibre, indeholder kun lidt stivelse og ingen havre. Kan opblødes til en Mash.

En perfekt komplet sammensætning af kaloriefattigt fuldfoder til nøjsomme heste og ponyer. Indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Lav i sukker og stivelse. Lav dosering  - 200 gram pr. 100 kg hest pr. dag. Få hjælp og vejledning af din foderkonsulent.

Komplet fuldfoder til æsler. Et komplet fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler. Sammensat således at det dækker alle ernæringsmæssige behov hos æsler. Fyldt med sunde fibre, indeholder ikke korn. Det er vigtigt, at du fodre dit æsel korrekt.

Tilskudsfoder til opbygning af huld, muskler og overlinjer. Et videnskabeligt tilskud baseret på risklidsprotein. Velegnet til heste, der har behov for at opbygge og vedligeholde huld, muskler og overlinje. Indeholder naturligt E-vitamin, selen og calcium.

Velsmagende Mash med banansmag. Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer. Super lækker Mash, der er lav i sukker og stivelse, indeholder electrolytter og E - vitamin til rehydrering og restitution, fyldt med sunde fibre og klar på kun 10 min. med varmt vand/ 20 min. med koldt vand. Brug den året rundt.

Tørrede sukkerroeflager. Tilskudsfoder fyldt med sunde fibre til alle typer heste og ponyer. Lav i sukker og stivelse. Gives som et lunt måltid - Klar på 10 min. med varmt vand.

Velsmagende hestebolsjer - tilskudsprodukt. Frisk smag af urter, ingen kunstige farve eller tilsætningsstoffer. Lavt indhold af sukker. Den perfekte belønning eller forkælelse.

Find det rigtige hestefoder

  • Benyt vores Quick Feed Finder og find selv frem til det helt rigtige produkt til din hest eller pony
  • Har du brug for hjælp? Udfyld vores skema med flest mulige oplysninger så skal vi hjælpe dig. Skriv på dansk
  • Find din nærmeste forhandler, hvor du også kan få hjælp til fodervejledning