Hvorfor vælge Saracen?

Fra føl til veteran....Team SARACEN HORSE FEEDS brænder for alle aspekter af fremstillingsprocessen af hestefoder, fra mark til foderrum.
Vi har dedikeret os til at fremstille og levere et optimalt hestefodersortiment samt en kundeservice, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig i mål med det bedste foder til lige præcis din hest.
Vores grundlæggende værdier om tillid, integritet og kvalitet er nu kombineret med forskning og innovation for at sikre, at vores sortiment opfylder de meget krævende ernæringsmæssige krav til den moderne heste. Hver eneste afdeling, fra møllen i Maidstone til vores salgsteam i marken, er en integreret del af den fortsatte vækst i vores Saracen Brand.

Ernæringsmæssig vejledning

Alle heste har forskellige ernæringsmæssige behov alt efter race, type, livsvilkår, temperament, sundhed, trivsel, arbejdsbyrde m.m. Hos Saracen Horse Feeds har vi et team af ernæringseksperter, der med kvalificeret ernæringsrådgivning vil hjælpe, vejlede og støtte dig i at opretholde en sund og velfungerende hest. Har du brug for at få kigget hele stalden igennem, så er du også altid velkommen til at kontakte os for et besøg.

Kvalitet

Saracen Horse Feeds udvikler og producere produkter med ingredienser af højeste kvalitet for at imødekomme alle hestes og ponyers ernæringsmæssige behov. Vores åbne deklarationspolitik betyder, at alle anvendte ingredienser deklareres på foderetiketten. Den nøje sammensætning og høje kvalitetskontrol bidrager til topkvalitetsprodukter.

Videnskab og innovation

For at kunne levere videnskabsbaseret ernæring , er vi hos Saracen Horse Feeds afhængige af klinisk dokumenteret forskning. Saracen er eksklusive medlem af Kentucky Equine Research, som er et uafhængigt hesteforskningscenter med base i USA. Det 20 år lange forhold har givet Saracen mulighed for konstant at kunne sammensætte og producere ernæringsmæssige produkter, der kan gøre en reel forskel for din hest.  

Saracen Horse Feeds - Feed The Difference

Hos Saracen Horse Feeds gør vi alt, hvad vi kan for at lave de bedste foderblandinger, have den bedste forståelse for vores kunders ønsker samt yde den bedste ernæringsmæssige vejledning til hver enkel hest. Resultaterne taler for sig selv, og vi er stolte af, at være en del af sporten i mange forskellige kategorier og på forskelligt niveau.
Vi har igennem flere år samarbejdet med store og kendte profiler som Carl Hester, Charlotte Dujardin, Patrik Kittel m.fl.