Saracen Restitution

 


Fakta om restitution


Saracen Horse Feeds er glade for, at kunne introducere et helt nyt og unikt produkt til sortimentet. Re-Covery Mash er resultatet af mange års forskning og udvikling og det allerførste målrettede foder, der rehydrer og restituere heste efter intensiv træning , anstrengelse, rejser, rekonvalens og i perioder med varmt eller koldt vejr.


Re-Covery Mash

Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer året rundt

Re-Covery Mash er produkt, du kan bruge selvom, at du fordre med andet foder. Der er ikke tilsat vitaminer og mineraler (på nær E-vitamin), og det vil derfor ikke skabe en ubalance. Mash er særdeles velegnet at bruge til heste efter træning, konkurrencer, ved transport/rejser, ved sygdom og restitution samt ved både koldt og varmt vejr. Saracen Re-Covery Mash bidrager til et øget væskeindtag. elektrolytter.

  • Re-Covery Mash er produkt, du kan bruge selvom, at du fordre med andet foder. Der er ikke tilsat vitaminer og mineraler (på nær E-vitamin), og det vil derfor ikke skabe en ubalance. Mash er særdeles velegnet at bruge til heste efter træning, konkurrencer, ved transport/rejser, ved sygdom og restitution samt ved både koldt og varmt vejr. Saracen Re-Covery Mash bidrager til et øget væskeindtag. elektrolytter
  • Baseret på “Super-Fibres” for optimal mave/tarmfunktion
  • Lavt sukker indhold / lavt stivelsesindhold
  • Kan bruges sammen med alle typer af foder
  • Levende gærceller bidrager til optimal tarmfunktion
  • E- vitamin bidrager til normal musklefunktion og restitution.
  • Kvalitetsproteiner supplere celle og muskler
  • Klar på 10 min
  • Banansmag, som frister selv de mest kræsne heste og ponyer


Dehydrering


Heste er følsomme over for dehydrering; i gennemsnit drikker de mellem 5-15 liter vand om dagen, som kan påvirkes, når de rejser eller konkurrerer. Re-Covery Mash bidrager til et øget væskeindtag. Vidste du? - Tidlige tegn på dehydrering er reduceret tørst.


Elektrolytter


Elektrolytter opretholde den korrekte balance af væske i kroppen og er afgørende i muskelrestituition, nervefunktioner og fordøjelsen. Re-Covery Mash indeholder natrium og chlorid til at genopbygge tabte kropssalte og bidrager til øget tørst.


Proteiner


Hest, der trænes intensivt har brug for en øget mængde af kvalitetsproteiner til at understøtte cellefornyelse, vævs- og muskelreparation samt muskeludviklingen. RE-COVERY Mash er et perfekt valgt til ovenstående.


Restitution


Saracen Re-Covery Mash indeholder et de vigtigste antioxidanter, nemlig E- vitamin, der understøtter muskelrestitution og styrker immunforsvaret. Re- Covery Mash indeholder 500 iu pr. kg af E-vitamin.


Sunde fibre


Re-Covery Mash er baseret på "Super-Fibre", der giver stabil og god energi samtidigt med, at det bidrager til en optimal fordøjelse. Det er vigtigt for alle heste med gode fibre hver dag, især også de syge eller konkurrerende heste.


Et sundt mave/tarmsystem


Saracen Re-Covery Mash er tilsat levende gærceller (2.5x1010 cfu/KG), har et lavt indhold af stivelse(10%),lavt sukkerindhold (6%) og bidrager til et sundt og velfungerende mave/tarmsystem.

12 hurtige om Saracen Re-Covery Mash


Hvor ofte skal jeg give Re- Covery Mix

Produktet kan bruges til alle typer hest som hydrering og restitution. Kan gives som små måltider i løbet af dagen el. som et måltid.Hvor hurtigt må jeg give det efter træning/konkurrence?

Du må give det ligeså snart din hest er kølet ned efter træning. Det optimale er 1-3 timer efter arbejde, da optagelsen af næringsstofferne øges i denne tid. 


Hvor hurtigt bliver det opblødt?

Re-Covery Mash bliver opblødt på 5-10 minutter, når du bruger varmt vand og 15 - 20 min ved koldt vand. Må ikke bruges tør. Har det indflydelse på det foder, min hest får normalt?

Re-Covery Mash er sammensat så det komplementere den normale ration. Det giver ikke ubalance i vitamin og mineralbalancen.Hvor meget skal jeg give?

Giv max. 3 kg om dagen (præstationsheste). Vær opmærksom på, at store mængder kan reducere sulten hos din hest og dermed påvirke indtaget af det normale fuldfoder. Giv derfor ikke for meget.Kan jeg give det hver dag?

Ja, du kan sagtens give Re-Covery Mix hver dag. Den bidrager til et øget væskeindtag og er dermed også særdeles egnet, hvis din hest er syg eller bokshvilende.

Kan jeg give det tørt?

Nej, Produktet er fremstillet til, at skulle gives opblødt med vand. Du må heller ikke bruge gammel opblødt Mash.Kan jeg give det til min hest, der år muskelkramper?

Re-Covery Mash hjælper med at sikre optimal hydrering, hvilket er vigtigt for heste, der lider af muskelproblemer og bidrager med  elektrolytter, der er vigtige for muskelfunktionen.Hvor meget vand skal der i?

Vi anbefaler forholdet 1:2, altså en del Mash til 2 dele vand. Du kan sagtens fylde meget mere vand i produktet for at øge væskeindtaget. 


Min hest drikker næsten ikke noget væske, vil det her hjælpe?

Re-Covery Mash bruges opblødt og vil derfor bidrage til et øget væskeindtag. De tilsatte elektrolytter i Re-Covery Mash hjælper også med at simulere behovet for væske og tilskynder dermed til  at drikke mere.


Der er byg i produktet. Vil det have indflydelse på temperamentet?

Byg er inkluderet i dette produkt for at bidrage til genopfyldning af muskelglykogen og på grund af det lave indhold er det usandsynligt, at bidrager til uønsket adfærd.


Min hest har problemer med mavesyre, men må den godt få det?

Ja, det må den gerne. Re- Covery Mix har et lavt indhold af stivelse (10%) og sukker (6%). Heste med sarte maver bør ikke få for meget stivelse, hvilket de heller ikke gør  med dette produkt, men det skal med i hele regnskabet.


Leder du efter en forhandler?