Stamm 30 20 kg

Tilskudsfoder til avlsheste, føl, plage og hingste

Optimalt tilskud når du hovedsageligt fodre med grovfoder eller giver mindre fuldfoder end anbefalet dagsdosis. En lille dosering giver optimalt næringsindtag. Stamm 30® indeholder essentielle proteiner, vitaminer og mineraler samt yea-sacc.

Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.


VELEGNET TIL

- Heste i arbejde for at forbedre næringsstofferne i deres foder.

- Fuldt udviklede heste, som udelukkende fodres med grovfoder og har brug for proteiner af høj kvalitet.

- Hurtigt voksende føl for at kontrollere deres vægtstigning og vækstrate.

- Åringe indtil de er fuldt udvoksede.

- Golde hopper og følhopper efter afvænningen.

EGENSKABER

- Støtter muskelfunktionen, regenereringen og overlinien.

- Støtter det normale immunforsvar og frigivelsen af energi.

- Indeholder en blanding af gærkulturer for at støtte fordøjelsen.

- Er med til at sikre korrekt udvikling af knogler og skelet.

- Effektiv beskyttelse med antioxidanter.

- Sikrer at følhopper får alle de vigtige vitaminer og mineraler.
UDFØRLIG BESKRIVELSE

Stamm30 ® indeholder en høj koncentration af essentielle proteiner, vitaminer, mineraler og gær. Stamm30 er beregnet til alle heste, som har brug for ekstra næringsstoffer uden at få ekstra kalorier, såsom præstationsheste og avlsheste.

Stamm 30 ® kan fodres separat eller sammen med den normale foderration, såfremt der fodres med mindre end anbefalet.

Alle typer avls- og præstationsheste kan have gavn af det høje indhold af antioxidanter, især det naturlige vitamin E, da det bidrager til et sundt immunforsvar, forhøjer råmælkens kvalitet og støtter den optimale muskelfunktion.

Stamm 30® er fremstillet i pilleform for at øge fordøjeligheden. Det kan nemt anvendes sammen med andre foderprodukter.

Stamm 30® er tilsat i Level-Grow™ Mix, og Level-Grow™ Cubes, for at opnå næringsmæssig kontinuitet.

Stamm 30® er særdeles velegnet til hurtigt voksende føl for at styre deres kropsvægt og vækstrate. Desuden egner det sig godt til åringe, som græsser, er i god foderstand og ikke behøver at tage på. For de nøjsomme heste har Stamm 30® den fordel, at det ikke indeholder mange kalorier, men mange næringsstoffer.

Grundet indholdsstofferne i Stamm 30® er den glykæmiske reaktion, efter fordøjelsen, lav.
ANALYTISKE BESTANDDELE

Olie 3.0%/ Protein 30.0%/ Fibre 7.0%/ Fordøjelig energi 12.0 Mj/kg/ Stivelse 7.0%/ Vitamin A 77,650 IU/kg/ Vitamin D3 9,990 IU/kg/ Vitamin E (E-Max Ester) 650 IU/kg/ Kobber 150 mg/kg/ Magnesium 340 mg/kg/ Zink 585 mg/kg/ Calcium 3.6%/ Fosfor 1.8%
SAMMENSÆTNING

Sojaskrå/ Hvedeskaller/ Calcium fosfat/ Melasse/ Sojaskaller/ Vitaminer & mineraler/ Natriumklorid/ Sojaolie/ Tilsat smagsstoffer/ Gær

ANBEFALET FODERMÆNGDE

Føl 500g pr dag

Heste lige vænnet fra 750g pr dag/ Åringe 1kg pr dag/ Følhopper 1kg pr dag/ Avlshingste 750g - 1kg pr dag/ Præstationsheste 750g - 1kg pr dag

Der findes et specielt målebæger til Stamm 30®.

1 bæger = 0.5kg

FORSKNING BAG STAMM30

Stamm 30® udnytter proteinerede sporelementer og mineralstoffer (kobber, zink, mangan) for at forhøje biotilgængeligheden af disse elementer, som er yderst vigtige, når det kommer til korrekt udvikling af hestens skelet og dens gode almene tilstand. Mindst 1/3 af kobberet, zinken og manganen er samlet i en proteineret form, der kaldes bioplex. Bioplexer er organiske mineraler, som er kemisk bundet til et protein for at øge absorberingen. På denne måde hindres det, at de forstyrrer og kombineres med andre mineraler. Da de fordøjelsesmæssigt opfattes som et protein, benytter de, de forskellige aminosyrers optagelsesveje.

En specielt sammensat gærkultur er blevet tilføjet for at øge den mikrobiologiske aktivitet. Denne beskyttede gærkilde har et meget højt indhold af Saccharomyces cerevisiae, der fører til en mere effektiv fordøjelse af fibre og opretholder mange bakterier i tyktarmen, hvilket forbedrer fordøjelsen. Desuden øger det optagelsen af vigtige mineraler (kobber, fosfor og zink) og udnyttelsen af proteinerne.

Stamm 30® indeholder desuden E-max ester, en naturlig form for vitamin E, som transporteres hurtigt og forbliver ca. to gange så længe i vævet som syntetiske former.

Aktuelle forskningsresultater for forskellige dyrearter, bl.a. heste, har vist, at naturligt vitamin E er 2-3 gange mere virksomt end en syntetisk vitaminkilde. Da der stilles højere krav til heste i avlssæsonen kan hopper, hingste og unge heste have gavn af det naturlige vitamin E, som findes i dette produkt.