STUD CUBES 20 KG

Komplet fuldfoder i pilleform til til avlsheste, føl, hingst og plage. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Økonomisk blanding, der er sædeles velegnet til større avlsstalde. Køb Stud Cubes i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

VELEGNET TIL:
- Ifolede hopper
- Diegivende hopper
- Hingste i bedækningssæsoner
- Plage og ungheste
EGENSKABER OG FORDELE:
- Højt indhold af let fordøjelige fibre, der bidrager til optimal produktion af mælk
- Bidrager til optimal muskelfunktion og restitution hos avlshingste
- Blandingen er Alfalfa baseret og bidrager dermed til et optimalt indhold af calcium, kvalitetsproteiner og fiberkilder, der er særdeles velegnet til diegivende hopper samt ungheste i vækst.
- Indeholder kelaterede mineraler for optimal udnyttelse.
BESKRIVELSE:
Både Saracen Stud Mix og Saracen Stud Cubes er topkvalitetsprodukter, der er særdeles velegnede til brug i større avlsstalde. Det er nøje sammensat fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler og er en god, nærende, alsidig og økonomisk ernæring. Et fiberrigt foder, der bidrager til et optimalt mave/tarmsystem.
ANALYTISKE BESTANDDELE:
Protein 15,5%,  Olie 4,0%, Fibre 12,5%, Fordøjelig Energi 11,7 MJ/kg, Stivelse 20,0%, Calcium 1,25%, Fosfor 0,62%, Kobber 44 mg/kg, Zink 130 mg/kg,
Vitamin A 12,000 IU/kg, Vitamin D 1,200 IU/kg, Vitamin E 300 IU/kg, Vitamin C 210 mg/kg.
SAMMENSÆTNING:
Hvedeskaller, Havre, Solsikkefrømel, Sojaskaller(GM Soja), Byg, Sojabønnemel(GM Soja), Melasse, Havreskaller, Calciumcarbonat, Sojaolie ( GM Soja), Kalkholdige Marinealger, Natriumklorid, Calciumfosfat, Vitaminer og mineraler.

ANBEFALET FODERMÆNGDE:
Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, dvs. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg grovfoder om dagen.
200 - 400kg = 1.0 - 2.0 kg pr. dag
400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg pr. dag
> 600 kg = 3.5 - 5.0 kg pr. dag
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængde af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200 - 400 kg kan således få 1 - 2 kg pr. dag alt efter dens behov.