Stud Cubes 20 kg

Komplet fuldfoder i pilleform til til avlsheste, føl, hingst og plage. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Økonomisk blanding, der er sædeles velegnet til større avlsstalde. Køb Stud Cubes i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

Velegnet til:

- Ifolede hopper
- Diegivende hopper
- Hingste i bedækningssæsoner
- Plage og ungheste

Egenskaber:

- Højt indhold af let fordøjelige fibre, der bidrager til optimal produktion af mælk
- Bidrager til optimal muskelfunktion og restitution hos avlshingste
- Blandingen er Alfalfa baseret og bidrager dermed til et optimalt indhold af calcium, kvalitetsproteiner og fiberkilder, der er særdeles velegnet til diegivende hopper samt ungheste i vækst.
- Indeholder kelaterede mineraler for optimal udnyttelse

Beskrivelse:

Både Saracen Stud Mix og Saracen Stud Cubes er topkvalitetsprodukter, der er særdeles velegnede til brug i større avlsstalde. Det er nøje sammensat fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler og er en god, nærende, alsidig og økonomisk ernæring. Et fiberrigt foder, der bidrager til et optimalt mave/tarmsystem.

Analytiske Bestanddele:

Protein 15,5%, Olie 4,0%, Fibre 12,5%, Fordøjelig Energi 11,7 MJ/kg, Stivelse 20,0%, Calcium 1,25%, Fosfor 0,62%, Kobber 44 mg/kg, Zink 130 mg/kg,
Vitamin A 12,000 IU/kg, Vitamin D 1,200 IU/kg, Vitamin E 300 IU/kg, Vitamin C 210 mg/kg

Sammensætning:

Hvedeskaller, Havre, Solsikkefrømel, Sojaskaller(GM Soja), Byg, Sojabønnemel(GM Soja), Melasse, Havreskaller, Calciumcarbonat, Sojaolie ( GM Soja), Kalkholdige Marinealger, Natriumklorid, Calciumfosfat, Vitaminer og mineraler.

Anbefalet fodermængde:

  • 200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg
  • 400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg
  • > 600 kg = 3.5 kg - 5.0 kg
  • Disse er de mindste og største mængder af foder, som gives i en af vægtklasserne. En pony i vægtklasse 200 - 400 kg kan således tildeles 1.0 -2.0 kg pr. dag efter behov.
  • Det anbefales, at heste får en daglig mængde af grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1.5% af deres kropsvægt pr. dag.