STUD MIX 20 KG

Fuldfoder til avlsheste, føl, hingste og plage. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Økonomisk blanding, der er sædeles velegnet til større avlsstalde.
Køb Stud Mix i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

VELEGNET TIL:
- Ifolede hopper
- Diegivende hopper
- Hingst i bedækningssæsoner
- Plage og ungheste
EGENSKABER OG FORDELE:
- Højt indhold af let fordøjelige fibre, der bidrager til optimal produktion af mælk
- Bidrager til optimal muskelfunktion og restitution hos avlshingste
- Blandingen er Alfalfa baseret og bidrager dermed til et optimalt indhold af calcium, kvalitetsproteiner og fiberkilder, der er særdeles velegnet til diegivende hopper samt ungheste i vækst.
- Indeholder kelaterede mineraler for optimal udnyttelse.
BESKRIVELSE:
Både Saracen Stud Mix og Saracen Stud Cubes er topkvalitetsprodukter, der er særdeles velegnede til brug i større avlsstalde. Det er nøje sammensat fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler og er en god, nærende, alsidig og økonomisk ernæring. Et fiberrigt foder, der bidrager til et optimalt mave/tarmsystem.
ANALYTISKE BESTANDDELE:
Proteiner 14,5%, Olie 4,0%, Fibre 10,0%, Fordøjelig Energi 12,5MJ, Stivelse 27,0%, Calcium 1,1%, Fosfor 0,6%, Kobber 50 mg/kg, Zink 160 mg/kg, Vitamin A 14,000IU, Vitamin D 1,400 IU/kg, Vitamin E 280 IU/kg, Vitamin E(naturligt) 70 IU/kg Vitamin C 200 mg/kg.
SAMMENSÆTNING:
Valset Havre, Bygflager, Havreskaller, Sojabønnemel (GM Soja), Melasse, Lucernepiller, Majsflager, Ærteflager, Sojaflager (GM Soja), Calciumfosfat, Solsikkefrømel, Tørrede Sukkerroeflager, Kalkholdige Marinealger, Hvede, Vitaminer og mineraler, Natriumklorid, Sojaolie(GM Soja), Hvedeskaller, Tilsat smagsstoffer.
ANBEFALET FODERMÆNGDE:
Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5% af deres kropsvægt. Dvs. at en hest, der vejer 500 kg bør spise 7,5 kg grovfoder om dagen.
200 - 400 kg = 1.0 -2.0 kg pr. dag
400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg pr. dag
> 600 kg = 3.5 - 5.0 kg pr. dag
N.B. Disse værdier er de mindste og de største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200 - 400 kg kan således få 1.0 - 2.0 kg pr. dag alt efter behov.