Stud Mix 20 kg

Fuldfoder til avlsheste, føl, hingste og plage

Komplet fuldfoder til avlsheste. Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Økonomisk blanding, der er sædeles velegnet til større avlsstalde.

Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.


VELEGNET TIL
- Ifolede hopper
- Diegivende hopper
- Hingst i bedækningssæsoner
- Plage og ungheste
EGENSKABER
- Højt indhold af let fordøjelige fibre, der bidrager til optimal produktion af mælk
- Bidrager til optimal muskelfunktion og restitution hos avlshingste
- Blandingen er Alfalfa baseret og bidrager dermed til et optimalt indhold af calcium, kvalitetsproteiner og fiberkilder, der er særdeles velegnet til diegivende hopper samt ungheste i vækst.
- Indeholder kelaterede mineraler for optimal udnyttelse.
BESKRIVELSE
Både Saracen Stud Mix og Saracen Stud Cubes er topkvalitetsprodukter, der er særdeles velegnede til brug i større avlsstalde. Det er nøje sammensat fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler og er en god, nærende, alsidig og økonomisk ernæring. Et fiberrigt foder, der bidrager til et optimalt mave/tarmsystem.
ANALYTISKE BESTANDDELE
Olie 4%/ Proteiner 14.5%/ Fibre 10%/ Fordøjelig Energi 12.9 MJ/kg/ Stivelse 25.0%/ Vitamin A 21.000 IU/kg/ Vitamin D3 3.450 IU/kg / Vitamin E 285 IU/kg / Selen 0.58 mg/kg/ Calcium 1.0% / Fosfor 0.52%.
SAMMENSÆTNING
Valset havre/ Sojabønnemel/ Bygflager/ Havreskaller/ Hvedeskaller/ Melasse/ Lucernepiller/ Ærteflager/ Majsflager/ Tørrede sukkeroeflager/ Vitaminer og mineraler/tang/ Sojaskaller/ Solsikkeekstrakt/ Sojaolie/ Tilsat smagsstoffer.

ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg hø om dagen. Disse mængdeangivelser er kun vejledende

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 - 2.0kg/ 400-600kg 2.0 - 3.5kg/ >600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.