COOLING CUBES 20 KG


Fuldfoder i pilleform til alle typer heste og ponyer. "Non-heating". Et komplet fuldfoder i pilleform. Velegnet til alle typer heste og ponyer i hvile og til let arbejde. Havrefrit og derfor også velegnet til de lidt vågne og tændte heste og ponyer. Køb i Cooling Cubes i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.
VELEGNET TIL:
- Bokshvilende heste og ponyer
- Heste og ponyer i let arbejde
- Heste og ponyer, der reagere på foder med et højt indhold af korn
EGENSKABER:
- Kornfri sammensætning, der ikke påvirker temperamentet
- Energien frigives langsom fra letfordøjelige fiberkilder
- En altid ensartet sammensætning, der giver en ensartet ernæringskvalitet
-  Velsmagende
-  Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
BESKRIVELSE:
Horse & Pony Cooling Cubes er en økonomisk, energifattig fuldfoderpille til heste og ponyer i bokshvile eller let arbejde. Særdeles velegnet til heste og ponyer, der reagere negativt på et højt indhold af korn. Horse & Pony Cooling Cubes indeholder proteinkilder af høj kvalitet, som bidrager til, at hesten eller ponyen opretholder et sundt immunforsvar. Den bidrager ligeledes til en sund og skinnende pels, god hovkvalitet samt opbygning af muskler og overlinie. Desuden indeholder produktet alle de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for hestens almene sundhed. Pillerne er bløde og nemme at tygge for både heste og ponyer. De er desuden velsmagende og egner sig derfor også til kræsne heste og ponyer.
ANALYTISKE BESTANDDELE:
Olie 3.3%, Protein 10.0%, Fibre 19.0%, Fordøjelig Energi 11.0 MJ/kg, Sukker 5,0%, Stivelse 12.0%, Vitamin A 11.500 IU/kg, Vitamin D 1.150 IU/kg, Vitamin E 60 IU/kg, Selen 0.20 mg/kg.
SAMMENSÆTNING:
Havreskaller, Hvedeskaller, Solsikkefrømel, Melasse, Tørrede Sukkerroeflager, Calciumcarbonat, Natriumklorid,  Calciumfosfat, Hørfrøolie, Vitaminer og mineraler, Tilsat smagsstoffer.
ANBEFALET FODERMÆNGDE:
Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, dvs. at en hest som vejer 500 kg bør spise 7,5 kg grovfoder om dagen.
200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg pr. dag
400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg pr. dag
> 600 kg = 3.5 - 5.0 kg pr. dag
N.B. Angivelserne ovenfor er kun vejledende. Doseringerne er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200 - 400 kg kan således få 1.0 - 2.0 kg pr. dag alt efter behov.