SUPER FIBRE MIX 18 KG

Fuldfoder Mix til alle typer heste og ponyer. En lækker og velsmagende mix, der er fyldt med hakket lucerne, højkvalitetsfibre, der er sundt og godt for mavetarmsystemet og giver længere tyggetid. Indeholder 9 forskellige urter. Køb Super Fibre Mix i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

VELEGNET TIL:
- Kræsne heste og ponyer
-  Forbedring af tyggetid og spytproduktionen
-  Bidrager til et godt og sundt fordøjelsessystem
-  Bokshvilende, syge, kræsne og nøjsomme heste
-  At supplere sportshestes ernæring, hvis de arbejder middel eller hårdt
-  At både opretholde og fremme appetitten samt regenereringen af heste og ponyer, der er syge eller i rekonvalensperioden
EGENSKABER OG FORDELE:
- Uden hele havrestykker
- Indeholder gode, støvfrie og korthakkede fiberkilder
- Særdeles velsmagende
- Forbedrer tyggetiden og spytproduktionen
- Bidrager til et sund og godt immunforsvar
- Opretholder et normalt fordøjelsessystem
- Fremmer appetitten og en normal ernæringsadfærd
- Kan anvendes i mange forskellige situationer
UDFØRLIG BESKRIVELSE:

Super Fibre Mix er et alsidigt og velsmagende fiberrigt foder, som kan anvendes i mange forskellige situationer. Det kan bruges enten som fuldfoder, som supplement til andet foder eller som et fibertilskud sammen med vitaminer. En række urter, bl.a. mynte og oregano hjælper med at fremme kræsne hestes appetit. Foderet er baseret på gode, støvfrie og korthakkede råfoderkilder og indeholder kun en smule mikroniserede korn, der bidrager med energitilførsel til hest og ponyer i let arbejde. Det indeholder gode proteinkilder, som støtter fornyelsen af cellerne og genopbygningen af væv og muskler, og det er derfor også velegnet som tilskud til heste til hårdtarbejdende heste, samt heste der er i genopbygningsfasen efter sygdom. Super Fiber Mix indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler, og det kan derfor således bruges som fuldfoder. Super Fibre Mix indeholder levende gær og en naturlig vitamin E kilde, som støtter et godt immunforsvar og et normalt fordøjelsessystem, især i stressede perioder, f.eks. under rejser, konkurrencer eller sygdom. Såfremt din hest har svært ved at holde huld, kan produktet kombineres med Equi-Jewel. Spørg din foderkonsulent til råds.
ANALYTISKE BESTANDDELE:
Olie 5,5%, Protein 12,0%, Fibre 17,5%, Fordøjelige Energi 11,3 MJ/kg, Stivelse 16,0%, Sukker 5,0%, Vitamin A 15,000 IU/kg, Vitamin D 1,380 IU/kg, Vitamin E 171 IU/kg, Selen 0,25 mg/kg, Gær  2.5 x 10^10 CFU/kg.

SAMMENSÆTNING:
Snittet Alfalfa, Havreskaller, Lucernepiller, Bygflager, Snittet Havrestrå, Melasse, Sojaflager (GM Soja), Majsflager, Ærteflager, Rapsolie, Urter, Vitaminer og  mineraler.
ANBEFALET FODERMÆNGDE:
Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg grovfoder om dagen.
** 1 øse til Super Fibre Mix indeholder ca. 500g Super Fibre Mix **
200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg pr. dag
400 - 600 kg =  2.0 - 3.5 kg pr. dag
> 600 kg = 3.5 - 5.0 kg pr. dag
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.