Super Fibre Mix 20 kg

Fuldfoder Mix til alle typer heste og ponyer

En lækker og velsmagende mix, der er fyldt med hakket lucerne, højkvalitetsfibre, der er sundt og godt for mavetarmsystemet og giver længere tyggetid. Indeholder 9 forskellige urter.

Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.


VELEGNET TIL

- Kræsne heste og ponyer.

- Forbedring af tyggetid og spytproduktionen.

- Bidrager til et godt og sundt fordøjelsessystem.

- Bokshvilende, syge, kræsne og nøjsomme heste.

- At supplere sportshestes ernæring, hvis de arbejder middel eller hårdt.

- At både opretholde og fremme appetitten samt regenereringen af heste og ponyer, der er syge eller i rekonvalensperioden.
EGENSKABER

- Uden hele havrestykker.

- Indeholder gode, støvfrie og korthakkede fiberkilder.

- Særdeles velsmagende.

- Forbedrer tyggetiden og spytproduktionen.

- Bidrager til et sund og godt immunforsvar.

- Opretholder et normalt fordøjelsessystem.

- Fremmer appetitten og en normal ernæringsadfærd.

- Kan anvendes i mange forskellige situationer.

UDFØRLIG BESKRIVELSE

Super Fibre Mix er et alsidigt og velsmagende fiberrigt foder, som kan anvendes i mange forskellige situationer. Det kan bruges enten som fuldfoder, som supplement til andet foder eller som et fibertilskud sammen med vitaminer. En række urter, bl.a. mynte og oregano hjælper med at fremme kræsne hestes appetit.

Foderet er baseret på gode, støvfrie og korthakkede råfoderkilder og indeholder kun en smule mikroniserede korn, der bidrager med energitilførsel til hest og ponyer i let arbejde. Det indeholder gode proteinkilder, som støtter fornyelsen af cellerne og genopbygningen af væv og muskler, og det er derfor også velegnet som tilskud til heste til hårdtarbejdende heste, samt heste der er i genopbygningsfasen efter sygdom. Super Fiber Mix indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler, og det kan derfor således bruges som fuldfoder.

Super Fibre Mix indeholder levende gær og en naturlig vitamin E kilde, som støtter et godt immunforsvar og et normalt fordøjelsessystem, især i stressede perioder, f.eks. under rejser, konkurrencer eller sygdom. Såfremt din hest har svært ved at holde huld, kan produktet kombineres med Equi-Jewel. Spørg din foderkonsulent til råds.

ANALYTISKE BESTANDDELE

Olie 5.5%/ Protein 12.0%/ Fibre 17.5%/ Fordøjelig energi 11.3 MJ/kg/ Stivelse 15.0%/ Vitamin A 15,000 IU/kg/ Vitamin D3 1,380IU/kg

Vitamin E (Natural) 275 IU/kg/ Selen 0.50Mg/kg/ Sukker 5.5%
SAMMENSÆTNING

Snittet lucerne/ Melasse/ Havreskaller/ Bygflager/ Lucernepiller/ Sojaflager/ Majsflager/ Ærteflager/ Rapsolie/ Vitaminer og mineraler/ Urter/ Gær
ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg hø om dagen.

DISSE MÆNGDEANGIVELSER ER KUN VEJLEDENDE

** 1 øse til Super Fibre Mix indeholder ca. 500g Super Fibre Mix **

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 - 2.0kg

400-600kg 2.0 - 3.5kg

>600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.