Cond. Imp Cubes 20 kg


Komplet fuldfoder i pilleform. Velegnet til heste, der skal opbygge og vedligeholde huld, muskler og overlinier. Specielt velegnet til heste, der ikke tåler byg. Køb Condition Improver Cubes i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler i nærheden af dig.

Velegnet til:

- Opbygning af huld, muskler og overlinier
- Heste og ponyer, der ikke tåler byg
- Heste og ponyer i tilridning
- Heste og ponyer, der har brug for et kalorierigt fuldfoder, der ikke tilfører negativ og ustyrlig energi

Egenskaber:

- Sammensætning uden byg og havre
- Indeholder Super Fibre, der både bidrager til kontrolleret, langsom frigivelse af energi og et sundt fordøjelsessystem
- Proteiner af høj kvalitet, der understøtter fornyelsen af celler, regenereringen af væv, regenerering og udvikling af musklerne
- Unikt indhold af Equi-Jewel®, et risklidsprotein, der både bidrager med ekstra kalorier samt pelsglans
- Indeholder levende gærceller for optimalt mave/tarmfunktion
- Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Sporelementer er ligeledes tilsat

Beskrivelse:

Condition - Improver Cubes indeholder hverken havre eller byg, blandingen er i stedet tilsat Super Fibre og olie, hvilket bidrager til et mere styrbart og kontrolleret temperament uden at gå på kompromis med udholdenhed og præstation. Indholdet af Super Fibre og levende gærceller bidrager til et sundt og velfungerende mave/tarmsystem. Produktet indeholder Equi-Jewel, et kalorierigt supplement, der kan holde den daglige ration nede samtidig med opbygning af huld, muskler og overlinier. Equi-Jewel  er en effektiv kilde til essentielle fedtsyrer, der giver en sund og skinnende pels.

 Condition - Improver indeholder proteinkilder af høj kvalitet, der sikrer de vigtige aminosyrer( lysin, methionin og threonin) til støtte for muskeludvikling og restitution både før og efter træning. Condition - Improver indholder alle vigtige vitaminer og mineraler inkl. E og B-vitamin, der bidrager til energi, præstation, immunsystemet og restitution, hvilket især er vigtigt for heste i hård træning/konkurrencer, samt heste med begrænset adgang til græs. Pillen  indeholder også levende gær til opretholdelse af mikrobiel sundhed, hvilket optimere fiber- og foderfordøjelsen.

Foderet er specielt velegnet til heste og ponyer, der lider af vægttab eller har svært ved at opretholde huld, muskler og overlinier, samt de unge heste, der er ved at påbegynde tilridning.

Sammensætning:

Hvedeskaller, Sojaskrå (GM Soja), Hvede, Melasse, Sojabønnemel(GM Soja), Havreskaller, Risklid med Calciumcarbonat, Tørrede sukkerroeflager, Sojaolie (GM Soja), Lucernepiller, Hørfrøolie, Calciumfosfat, Natriumklorid, Vitaminer og mineraler, Kalkholdige Marinealger

Analytiske bestanddele:

Fibre 13.0%, Protein 13.5%, Olie 6.0%, Stivelse 21.0%, Sukker 5.5%, Fordøjelig Energi 13.0 MJ/kg, Vitamin A 11.500 IU/kg, Vitamin D 1.150 IU/kg, Vitamin E 300 IU/kg, Selen 0.5 mg/kg, Gær  5 x 10^9 CFU/kg

Anbefalet fodermængde:

  • 200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg
  • 400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg
  • > 600 kg = 3.5 kg - 5.0 kg
  • Disse er de mindste og største mængder af foder, som gives i en af vægtklasserne. En pony i vægtklasse 200 - 400 kg kan således tildeles 1.0 -2.0 kg pr. dag efter behov.
  • Det anbefales, at heste får en daglig mængde af grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1.5% af deres kropsvægt pr. dag.