Cond. Imp Mix 20 kg

Fuldfoder til opbygning af huld, muskler og overlinier. Et komplet fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler. Giver både energi og bidrager til at opbygge og opretholde huld, muskler og overlinier samt skinnende pels. Kombiner med korrekt og varierende træning. Køb Condition - Improver Mix i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

Velegnet til:

- Opbygning af huld, muskler og overlinier
- Klargøring af heste og ponyer til skuer, konkurrencer, shows, tilridning el. efter sygdom m.m.
- Heste og ponyer, der har brug for ekstra glans til pelsen

Egenskaber:

- Tilsat smag af kokosnød, der kan friste selv den mest kræsne hest
- Indeholder levende gærceller til opretholdelse af et sundt mave/tarmsystem
- Mikroniseret korn, der bidrager til en sund fordøjelse uden negativ påvirkning af energiniveauet
- Et højt indhold af olie fra bla. Equi-Jewel giver en velplejet og skinnende pels
- Kvalitetsproteiner til opbygning af muskler og overlinier
- Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
- Kalorierigt foder til nem og kontrolleret vægtforøgelse
- Indeholder de let fordøjelige" Super Fibres", der sikrer kontrolleret og langsom frigivelse af energi

Beskrivelse:

Saracen Condition - Improver Mix er et havrefrit, kalorierigt fuldfoder til opbygning af huld, muskler og overlinier. Bidrager til en nem og kontrolleret vægtforøgelse. Indeholder EQUI-JEWEL® samt ”Super Fibre” i form af lucerne og sojaskaller. Blandingen af fedtsyrer fra sojaolie og EQUI-JEWEL® bidrager til en velplejet og skinnende pels. Indholdet af Equi-jewel, et kalorierigt proteintilskud, bidrager til opbygning og vedligehold af huld, muskler og overlinier uden at tilføre ekstra ukontrolleret energi.

 Proteinkilderne er med til at sikre de vigtige aminosyrer( lysin, methionin og threonin) til støtte for muskeludvikling og restitution både før og efter træning. Condition - Improver Mix er et komplet fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler incl. E-vitamin og B- vitamin for optimal restitution, energi, præstation samt et velfungerende immunforsvar. Dette er især vigtigt for heste i intensiv træning/ konkurrencer.
Condition - Improver Mix indeholder ligeledes levende gærceller, der bidrager til et sund og velfungerende mave/tarmsystem samt bedre optagelse af foder og fibre.

Sammensætning:

Lucernepiller, Bygflager, Sojaskrå (GM Soja), Majsflager, Melasse, Ærteflager, Sojaflager (GM Soja), Risklid m. Calciumcarbonat, Sojaolie (GM Soja), Vitaminer og mineraler, Calciumcarbonat, Tørrede Sukkerroeflager, Monocalciumfosfat, Sojabønnemel (GM Soja), Natriumklorid, Tilsat smagsstoffer, Kalkholdige Marinealger

Analytiske bestanddele:

Fibre 13.0%, Protein 12.5%, Stivelse 23.0%, Sukker 6.0%, Fordøjelig Energi 13.0 MJ/kg, Vitamin A 15.000 IU/kg, Vitamin D 2.300 IU/kg, Vitamin E 540 IU/kg, Selen 0.48 mg/kg, Gær 2.5 x 10^10 CFU/kg

Anbefalet fodermængde:

  • 200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg
  • 400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg
  • > 600 kg = 3.5 kg - 5.0 kg
  • Disse er de mindste og største mængder af foder, som gives i en af vægtklasserne. En pony i vægtklasse 200 - 400 kg kan således tildeles 1.0 -2.0 kg pr. dag efter behov.
  • Det anbefales, at heste får en daglig mængde af grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1.5% af deres kropsvægt pr. dag.