Comp. Fit Cubes 20 kg

Energirigt pillefoder til konkurrenceheste, som giver konstant, hurtig og stabil energi. Sammensat med alle vigtige vitaminer og mineraler, fibre og olie. Levende gærceller bidrager til et sundt mave/tarmsystem. Indeholder protein af meget høj kvalitet for optimal cellefornyelse, væv og muskler. Køb Competition Fit Cubes i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

Velegnet til:

- Konkurrenceheste og ponyer, som har brug for mere energi
- Konkurrenceheste og ponyer med et nervøst temperament, hvortil der ønskes både mere og stabil energi
- Unge heste og ponyer, som påbegynder et træningsforløb

Egenskaber:

- Benytter flere energibaner for at optimere styrke og udholdenhed
- Supplere de naturlige regenereringsmønstre ved at erstatte glykogen efter træning/præstation
- Indeholder “Super Fiber” til opretholdelse af kontrolleret præstation
- Indeholder olie og essentielle aminosyrer, der bevare en flot og skinnende pels samt stærke muskler
- Indeholder den anbefalede mængde af gær, som opretholder en god og sund tarmfunktion
- Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
- Det altid ensartede produkt garanterer en konstant ernæringskvalitet

Beskrivelse:

Competition Fit Cubes giver energi og styrke til præstationsheste. Den indeholder ikke meget korn, og den er derfor ideelle til heste, som har tendens til at blive nervøse. Fiber- og oliekilderne er kombineret i blandingen, hvilket frigiver energien langsomt, så hesten bliver mere udholdende med optimal energi. Letfordøjelige fibre bevarer hydrationen og en normal tarmfunktion. Proteiner og aminosyrer af høj kvalitet er med til at genopbygge celler, væv og muskler. Det sikrer, at hesten bibeholder sin toplinie og sine muskler . Produktet indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler samt gær for at optimere hestens fordøjelse og næringsoptagelse. Sammensætningen af vitaminer, mineraler og antioxidanter mindsker risikoen for frie radikale og forbedrer dermed hestens immunforsvar. Competion Fit Cubes er derfor uundværlige for alle, som har præstationsheste.

Sammensætning:

Hvedeskaller, Havreskaller, Hvede, Sojaskrå ( GM Soja), Melasse, Sojabønnemel (GM Soja), Calciumcarbonat, Hørfrøolie, Solsikkefrømel. Natriumklorid, Vitaminer og mineraler, Sojaolie (GM Soja), Tilsat mintsmag

Analytiske bestanddele:

Olie 4.0, Protein 13.0%, Fibre 12.5%, Fordøjelig Energi 12.2 MJ/kg, Sukker 5,38% Stivelse 20.0%, Vitamin A 11.500 IU/kg, Vitamin D 1.150 IU/kg, Vitamin E 500 IU/kg, Selen 0.5 mg/kg, Gær 1 x 10^11 CFU/kg

Anbefalet fodermængde:

  • 200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg
  • 400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg
  • > 600 kg = 3.5 kg - 5.0 kg
  • Disse er de mindste og største mængder af foder, som gives i en af vægtklasserne. En pony i vægtklasse 200 - 400 kg kan således tildeles 1.0 -2.0 kg pr. dag efter behov.
  • Det anbefales, at heste får en daglig mængde af grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1.5% af deres kropsvægt pr. dag.