Releve Cubes 20 kg

Fuldfoder i pilleform til præstationsheste og ponyer

Baseret på videnskab. Bygget på succes. Komplet fuldfoder til præstationsheste. Indeholder ikke hele korn. Er lav i sukker og stivelse og fyldt med sunde fibre til stabilisering af mave/tarmsystemet. Virker mavesyre regulerende.

Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.


VELEGNET TIL

- Præstation/ sportsheste, der ikke tåler foder med meget stivelse eller korn.

- Nervøse heste, der har brug for at opretholde et mere jævnt temperament og en bedre koncentration under træning/konkurrence.

- Heste, der har brug for at opretholde en normal muskelfunktion.

- Heste, der har brug for foder, der kan medvirke til at opretholde en god fordøjelse og et sundt mavetarmsystem, samt heste der har brug for regulering af mavesyre.

EGENSKABER

- Indeholder ikke hele korn
- Lavt indhold af sukker og stivelse. Baseret på sunde Super Fibre, der bidrager til et optimalt mave/tarmsystem
- Indeholder levende gærceller til optimering af fordøjelsen
- Velsmagende blanding tilsat solbærsmag
- Indeholder proteinkilder af høj kvalitet, der bidrager til cellefornyelse, vævs- og muskelreparation, huld, muskler og overlinier
- Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
- Høj indhold af antioxidanter gennem naturlig kilde af E-vitamin, der optages bedre i systemet end syntetisk E-Vitamin
- Langsomt frigivende, konstant, stabil og styrbar energi til præstationsheste
UDFØRLIG BESKRIVELSE
Releve Cubes, seneste succes fra Saracen Horse Feeds. Her er Releve i en pilleform. Et komplet fuldfoder, der indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. En alsidig blanding med et lavt indhold af sukker og stivelse og specielt sammensat til at imødekomme alle behov hos den moderne præstationshest. Indeholder bla. Super Fibre og olie som alternative energikilder, hvilket er særdeles velegnet til nervøse og tændte heste samt heste, der har brug for regulering af mavesyre og dermed opretholdelse af et sundt mave/tarmsystem. Releve Cubes er en nøje sammensat blanding med mere end 2 års intensiv forskning bag sig. Den indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler, antioxidanter, herunder naturligt E- vitamin samt levende gærceller for et optimalt mave/tarmsystem. Solbærsmag er tilsat, så blandingen stadig vækker interesse for selv de mest kræsne heste og ponyer. Smagen er indkapslet og frigives, når hesten tygger på foderet. Den indkapslede smag har en større effekt end tilsatte essenser og olier, der ofte bruges i traditionelle fodersammensætninger, hvor de ofte mister både smag og aroma hurtigt.
Kentucky Equine Research står bag sammensætning af kelaterede mineraler, der lettere absorberes end traditionelle uorganiske mineraler. Mineralerne supplere immunsystemet, der hos præstationsheste ofte er under pres.
Releve Cubes er resultatet af omfattende og intensiv forskningssamarbejde udført af Dr. Stephanie Valberg ved University of Minnesota og Kentucky Equine Research. Den er sammensat til præstationsheste, der har behov for at kunne opretholde et vis energiniveau, ydeevne samt opretholdelse af en sund og veltrænet krop. Der er brugt alternative energikilder frem for korn, hvilket giver mere stabil og styrbar energi.
Såfremt der ønskes yderligere proteiner og energi, anbefaler Saracen Horse Feeds, at du giver et tilskud af Equi-Jewel sammen med den daglige ration af Releve Cubes.
ANALYTISKE BESTANDDELE

Olie 9.0%/ Protein 13.0%/ Fibre 17.0%/ Fordøjelig energi 12.7 MJ/kg/Lysin 0.63%/Aske 7.5%/Methonin 0.18% Stivelse 9.0%/ Vitamin A 12,000 IU/kg/ Vitamin D 1,200 IU/kg/ Vitamin E 300 IU/kg/ Selen 0.52 mg/kg/ Sukker 4.5%

SAMMENSÆTNING
Sojaskaller/ Havreskaller/Hvedeskaller/Sojaolie/Tørrede sukkeroeflager/Mel af solsikkefrø/Melasse/Sojaolie/Hørfrømel/ Vegetabilsk olie/Natriumklorid/Kalciumkarbonat/Sojabønnemel/Dikalciumfosfat/Vitaminer og mineraler/Magnesiumoxid/Tilsat smagsstoffer.
ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg bør spise 7,5 kg hø om dagen.

DISSE MÆNGDEANGIVELSER ER KUN VEJLEDENDE

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 - 2.0kg/ 400-600kg 2.0 - 3.5kg/ >600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.