COOLING MIX 20 KG

Fuldfoder til alle typer heste og ponyer. Et komplet, "Non-heating", havrefrit müeslifoder. Specielt velegnet til de lidt vågne og tændte heste og ponyer. Indeholder bla. forskellige velsmagende urter, kvalitetsproteiner og naturligt E-vitamin. Køb Cooling Mix i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

VELEGNET TIL:
- Heste og ponyer i let til medium arbejde
- Bokshvilende heste og ponyer
- Heste og ponyer, der har brug for et "non-heating" foder
EGENSKABER OG FORDELE:
- Indeholder ikke havre
- Baseret på lucerne
-  Kontrolleret energi frigives fra letfordøjelige fiberkilder, uden at energien påvirker temperamentet
-  Indeholder fire slags urter bla. hvidløg og mynte
-  Indeholder sojaolie, der bla. bidrager til en sund og skinnende pels
-  Garanti for ensartet ernæringskvalitet
-  Særdeles velsmagende
- Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler
- Et foder med et højt næringsindhold og til en fornuftig pris
UDFØRLIG BESKRIVELSE:

Saracen Horse & Pony Cooling Mix er en fuldfoderblanding uden havre. Velegnet til heste og ponyer i let til middel arbejde, som har brug for et "non-heating" foder. Blandingen består af fibre af høj kvalitet og er baserer på lucerne. Den indeholder fire slags urter, herunder hvidløg og mynte. En super lækker og velsmagende blanding, der sikre din hest eller pony alle de vigtige vitaminer og mineraler. I Horse & Pony Cooling Mix er der optimal balance mellem de fordøjelige fibre og olie, så energien frigives langsomt og vedvarende. Blandingen indeholder bevidst ikke havre. Mikroniseret byg og en lille smule majs bidrager med opløselige kulhydrater, som hesten har brug for under arbejdet. En undersøgelse om fordøjelse, gennemført af et velanset forskningsinstitut viser, at såfremt du fodre med Saracen Horse & Pony Cooling Mix kontra andet førende britisk Cooling Mix produkt, spare du ca. 20 %, men bibeholder det samme antal kalorier og endda flere proteiner og mineraler.
ANALYTISKE BESTANDDELE:
Olie, 4,0%, Protein 10,5%, Fibre 15,0%, Fordøjelig Energi 11,9 MJ/kg,  Sukker 5,5%, Stivelse 20,5%, Vitamin A 15,000 IU/kg, Vitamin D 1,380 IU/kg, Vitamin E 175 IU/kg, Selen 0,3 mg/kg.
SAMMENSÆTNING:
Lucernepiller, Bygflager, Havreskaller, Melasse, Majsflager, Ærteflager, Tørrede Sukkerroeflager, Vitaminer og mineraler, Sojaolie ( GM Soja), Monocalciumfosfat, Calciumcarbonat, Sojaflager (GM Soja), Urter, Natriumklorid, Kokosnøddesmag.
ANBEFALET FODERMÆNGDE:
Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest som vejer 500 kg bør spise 7,5 kg grovfoder om dagen.
200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg pr. dag
400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg pr. dag
> 600 kg = 3.5 - 5.0 kg pr. dag 
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.