Veteran Cubes 20 kg

Fuldfoder i pilleform til den ældre hest eller pony - 16+

Komplet fuldfoder til den ældre hest, uanset om den er i arbejde eller på pension. Fyldt med en masse sunde fibre, indeholder kun lidt stivelse og ingen havre. Kan opblødes til en Mash.


Find forhandler

Saracen Horse Feeds hestefoder er populært i Danmark,  og det er ikke uden grund. Find en forhandler i nærheden af dig. Det er ikke sikkert, at alle produkter er på lager, men så kan din forhandler bestilles dem hjem.

Køb online

Ud over at du kan købe vores produkter hos landets mange forhandlere, kan du også købe det direkte i vores webshop her. Vær OBS på at der tilføjes fragt på dit køb.VELEGNET TIL

- Heste og ponyer, som er 16 år eller ældre og arbejder, hviler eller bruges let.

- Heste og ponyer, som har brug for en kost med kun lidt stivelse og uden havre.

- At vedligeholde den ældre hest.
EGENSKABER

- Indeholder fibre og olie af høj kvalitet, der sikrer langsom frigivelse af energi.

- Uden havre.

- Indeholder antioxidanter, der opretholder et godt og sundt immunforsvar.

- Kan nemt og hurtigt opblødes til en velsmagende Mash.

- Særdeles velsmagende.

- Indeholder kelaterede mineraler, som kan supplere hestens naturlige forsvarsmekanismer

UDFØRLIG BESKRIVELSE

Saracen Veteran Cubes er sammensat, så de er blødere end andre sædvanlige piller. De er støvfrie og hjælper dermed heste, som har problemer med at tygge grundet dårlige tænder. Kan også opblødes til en Mash.

Den nuværende sammensætning af Veteran Cubes er tilsat ekstra “Super Fibre”. ”Super Fibre” kilderne har omtrent det samme indhold af let tilgængelige kalorier som i korn. Andelen af korn og stivelser er derfor mindsket i sammensætningen. Dette nedsætter således også risikoen med udfordringer i mave/tarmsystemet..

Veteran Cubes indeholder essentielle antioxidanter som f.eks. E - vitamin. Antioxidanterne indfanger de frie radikale og hjælper derved hesten med at opretholde sin normale muskelfunktion og afkorte sin restitutionstid. Ældre heste har brug for et optimalt immunforsvar således, at de kan opretholde en sund og aktiv livsstil.

Den nye version af Saracen Veteran Cubes indeholder flere gode proteiner, som de ældre heste har brug for. Derudover er der tilsat ekstra vitaminer, mineraler og mere fosfor. Saracen Veteran Cubes er med sit indehold af bla. fire forskellige slags urter lige så velsmagende og nærende, som det altid har været. 

ANALYTISKE BESTANDDELE

Olie5.0%
Protein13.5%
Fibre11.5%
Fordøjelig Energi12.5 MJ/kg
Stivelse18.5%
Sukker6.5%
Vitamin A11,500 IU/kg
Vitamin D1,150 IU/kg
Vitamin E500 IU/kg
Selen0.5 mg/kg

SAMMENSÆTNING

 • Hvedeskaller
 • Havreskaller
 • Hvede
 • Sojabønnemel(GM Soja)
 • Melasse
 • Tørrede sukkerroeflager
 • Hørfrøolie
 • Calciumcarbonat
 • Natriumklorid
 • Sojaolie(GM Soja)
 • Calciumfosfat
 • Vitaminer og mineraler
 • Mintsmag


ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg hø om dagen.

DISSE MÆNGDEANGIVELSER ER KUN VEJLEDENDE

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 - 2.0kg/ 400-600kg 2.0 - 3.5kg/ >600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.