Veteran Cubes 20 kg

Fuldfoder til den ældre hest 16+. Komplet fuldfoder til den ældre hest, uanset om den er i arbejde eller på pension. Fyldt med en masse sunde fibre, indeholder kun lidt stivelse og ingen havre. Kan opblødes til en Mash. Køb Veteran Cubes i vores butik, på vores webshop el. hos en forhandler i nærheden af dig.

Velegnet til:

- Heste og pony på 16 eller derover, der stadig er i arbejde el. er gået på pension
- Heste og pony, der har brug for en kost med kun lidt stivelse og uden havre
- At vedligeholde den ældre hest el. pony

Egenskaber:

- Indeholder fibre og olie af høj kvalitet, der sikrer langsom frigivelse af energi
- Uden havre
- Indeholder antioxidanter, der opretholder et sundt og godt immunforsvar
- Kan nemt og hurtigt opblødes til en velsmagende Mash
- Særdeles velsmagende
- Indeholder kelaterede mineraler, der supplerer hestens naturlige forsvarsmekanismer

Beskrivelse:

Saracen Veteran Cubes er sammensat, så de er blødere end andre sædvanlige piller. De er støvfrie og hjælper dermed heste, som har problemer med at tygge grundet dårlige tænder. Kan også opblødes til en Mash. Den nuværende sammensætning af Veteran Cubes er tilsat ekstra “Super Fibre”. ”Super Fibre” kilderne har omtrent det samme indhold af let tilgængelige kalorier som i korn. Andelen af korn og stivelser er derfor mindsket i sammensætningen. Dette nedsætter således også risikoen med udfordringer i mave/tarmsystemet. Veteran Cubes indeholder essentielle antioxidanter som f.eks. E - vitamin. Antioxidanterne indfanger de frie radikale og hjælper derved hesten med at opretholde sin normale muskelfunktion og afkorte sin restitutionstid. Ældre heste har brug for et optimalt immunforsvar således, at de kan opretholde en sund og aktiv livsstil. Den nye version af Saracen Veteran Cubes indeholder flere gode proteiner, som de ældre heste har brug for. Derudover er der tilsat ekstra vitaminer, mineraler og mere fosfor. Saracen Veteran Cubes er med sit indehold af bla. fire forskellige slags urter lige så velsmagende og nærende, som det altid har været.

Sammensætning:

Hvedeskaller, Havreskaller, Hvede, Sojabønnemel ( GM Soja), Melasse, Tørrede Sukkerroeflager, Hørfrøolie, Calciumcarbonat, Natriumklorid, Sojaolie (GM Soja), Calciumfosfat, Vitaminer og mineraler, Mintsmag

Analytiske bestanddele:

Olie 5,0%, Protein 13,5%, Fibre 11,5%, Fordøjelig Energi 12,5 MJ/kg, Stivelse 18,5%, Sukker 5,78%, Vitamin A 11,500 IU/kg, Vitamin D 1,150 IU/kg, Vitamin E 500 IU/kg, Selen 0,5 mg/kg

Anbefalet fodermængde:

  • 200 - 400 kg = 1.0 - 2.0 kg
  • 400 - 600 kg = 2.0 - 3.5 kg
  • > 600 kg = 3.5 kg - 5.0 kg
  • Disse er de mindste og største mængder af foder, som gives i en af vægtklasserne. En pony i vægtklasse 200 - 400 kg kan således tildeles 1.0 -2.0 kg pr. dag efter behov.
  • Det anbefales, at heste får en daglig mængde af grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1.5% af deres kropsvægt pr. dag.