Gennemgå din foderplan

Få gennemgået din foderplan - det kan godt betale sig.  Heste ændre sig igennem livet, de bliver ældre, får andre behov, bruges forskelligt, kan få sygdomme el. skader, der kræver de står stille, få føl eller blive avlsheste, ungheste, der går i gang med træning el. skadet heste, der skal i genoptræning, ældreheste, der får svært ved at tygge,  årstiderne, der skifter med deraf ændring m.m.  Lad os hjælpe dig med at rette din foderplan til - det er både billigere og nemmere.

Ændringer i foderplanen

Få kigget på din foderplan jævnligt. Det kan være at der er behov for små justeringer. Er din hest blevet syg og skal stå på boks? Skal den transporteres langt og/- eller deltage i konkurrencer i ind og udland? Har du ændret i den daglige træning, eller er du i gang med at tilride? Skal din hest have føl el. planlægger du pension? Der kan være mange årsager, og husk også at det altid er en god ide med en gennemgang, når årstiderne skifter og behovet evt. ændre sig. Få hjælp af en foderkonsulent, det kan godt betale sig.

Lynguide

Find selv det rette hestefoder

I vores lynguide udfylder du selv alle vigtige info omkring din hest, guiden vil så hjælpe dig med at finde frem til det korrekte foderprodukt.

Hvordan vælger man det rigtige?

Det kan være svært at finde rundt i alle de typer af hestefoder, der findes på markedet i dag. Tag altid udgangspunkt i din egen hest, skriv alle oplysninger om din hest ned, observer den kritisk, få altid hjælp til at få tjekket din foderplan ved forandringer som rejser, ny stald, nyt grovfoder, nye foldtider, skiftende årstider, ved øget præstation, sygdom, mindre præstation, bokshvile m.m. Hos Saracen Horse Feeds er vi altid parate til at hjælpe dig med at imødekomme alle ernæringsmæssige behov hos lige præcis din hest.

Foderplan

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld vores skema og giv os gerne så mange informationer som muligt, således kan vi langt bedre hjælpe med det rigtige hestefoder og den rette mængde til lige præcis din hest. Skriv på dansk.

Find din nærmeste forhandler

Du kan finde Saracen Horse Feeds forskellige steder i Danmark, hvor de altid er parate til at hjælpe dig med at finde det rette hestefoder til lige præcis din hest.