EQUI-JEWEL 20 KG

Tilskudsfoder til opbygning af huld, muskler og overlinier. Et videnskabeligt tilskud baseret på risklidsprotein. Velegnet til heste, der har behov for at øge og vedligehold huld, muskler og overlinier. Indeholder naturlig E-vitamin, selen og calcium. Køb Equi-Jewel i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

VELEGNET TIL:
- At tilføje kalorier uden at forøge foderrationens størrelse
- At give vedvarende energi, der frigives langsomt
- Som supplement for at opbygge og opretholde huld, muskler og overlinier
- Heste, der skal deltage i skuer, konkurrencer, shows m.m.
- Ungheste, der skal påbegynde tilridning
EGENSKABER OG FORDELE:
- Meget velsmagende og nem at anvende
- Let fordøjelig og effektiv i brug
- Indeholder "Super Fibre" til vedvarende og kontrolleret frigivelse af energi
- Tilfører kalorier til en foderration uden at øge rationens størrelse
BESKRIVELSE:

EQUI-JEWEL® er et meget letfordøjeligt risklid-suppleringsfoder i pilleform, der hjælper med at opretholde huld, muskler og overlinier. EQUI-JEWEL® er naturlig rig på olie og fibre og indeholder kun lidt stivelse. Det er en alsidig og koncentreret energikilde til heste i alle aldre, uanset deres aktivitetsniveau. EQUI-JEWEL® øger energitætheden af en ration (kalorier) og støtter heste, som har brug for meget foder for at opretholde huld. Energien i produktet frigives langsomt. EQUI - jEWEL er bla. meget velegnet til hårdt arbejdende konkurrenceheste. EQUI-JEWEL® kan nemt bruges sammen med andre foderprodukter, hvis der er brug for ekstra kalorier på det aktuelle arbejdsniveau. Der er tilføjet calciumcarbonat til EQUI-JEWEL® for at opveje indholdet af calcium/fosfor i riskliden.
FORDELE FOR KONKURRENCEHESTEN:
Det er videnskabeligt bevist, at hestens sportspræstationer optimeres ved brugen af Equi-Jewel. Heste, der har fået Equi-Jewel danner mindre mælkesyre og forbedre dermed deres udholdenhed kontra heste, der feks. har fået tilsat majsolie. Studier har desuden vist, at ved brug af EQUI-JEWEL® i hestens foder ,i stedet for planteolie, var hestens hjertefrekvens lavere, og den kom sig derfor hurtigere efter anstrengende øvelser. De essentielle fedtsyrer i EQUI-JEWEL® er nødvendige for en sund pels og hud. Heste, som fodres med EQUI-JEWEL® får hurtigt en blank og skinnende pels, hvilket især er vigtigt for showheste og -ponyer samt for konkurrenceheste/ponyer. EQUI-JEWEL® er meget populær blandt professionelle salgsstalde og opdrættere af konkurrenceheste.
FODRING MED OLIE:
Olie er en god måde at tilsætte ekstra kalorier på, uden at der tilføres en større foderration. Olie er også en nem energikilde, som ikke har indflydelse på hestens temperament. Op til 1,5 deciliter kan gives hver dag. Antallet af de frie radikaler som kroppen selv producere, forhøjes grundet måden som olie fordøjes og omsættes på. Frie radikale kan beskadige sunde celler og for at beskytte disse celler mod oxidative skader, tilsættes antioxidanter som f.eks. vitamin E. I Equi - Jewel er der taget højde for dette, hvilket betyder, at der er et forhøjet indhold af netop E- vitamin.
ANALYTISKE BESTANDDELE:
Protein 12,5%, Olie 18,0%, Fibre 8,0%, Fordøjelig Energi 18 MJ/kg, Sukker 9,0%, Stivelse 20,0%, Calcium 2,25%, Fosfoder 1,5%, Selen 1,0 mg/kg, Vitamin E 440 IU/kg
SAMMENSÆTNING:
Stabiliseret risklid, Calciumcarbonat, Kalkholdig Marinealger, Vitamin E.
ANBEFALET FODERMÆNGDE:
Det anbefales at fodre med 500 gram - 1.0 kg EQUI-JEWEL® pr. dag for at opnå en passende kropsvægt. Ved behov kan mængden øges op til 1.5 kg.
Mængden af Equi - Jewel afhænger af det ønskede indtag af kalorier. Kontakt din foderkonsulent for at få en korrekt vejledning.