Stamm 30 20 kg

Tilskudsfoder til avlsheste, føl, plage og hingste. Optimalt tilskud når du hovedsageligt fodre med grovfoder eller giver mindre fuldfoder end anbefalet dagsdosis. En lille dosering giver optimalt næringsindtag. Stamm 30® indeholder essentielle proteiner, vitaminer og mineraler samt yea-sacc. Køb Stamm30 i vores butik, på vores webshop eller hos en forhandler nær dig.

Velegnet til:

- Som ekstra næringsstoffer til heste i arbejde
- Voksne heste, der udelukkende fodres med grovfoder og har brug for proteiner af høj kvalitet
- Hurtigt voksende føl for at kontrollere deres vægtstigning og vækstrate
 - Åringe indtil de er fuldt udvoksede
- Golde hopper og følhopper efter afvænning

Egenskaber:

- Støtter muskelfunktion, regenereringen og overlinien
- Støtter det normale immunforsvar og frigivelsen af energi
- Indeholder en blanding af gærkulturer for at støtte fordøjelsen
- Bidrager til korrekt udvikling af knogler og skelet
- Effektiv beskyttelse med antioxidanter

Beskrivelse:

Stamm30 ® indeholder en høj koncentration af essentielle proteiner, vitaminer, mineraler og gær. Stamm30 er beregnet til alle heste, som har brug for ekstra næringsstoffer uden at få ekstra kalorier, såsom præstationsheste og avlsheste. Stamm 30 ® kan fodres separat eller sammen med den normale foderration, såfremt der fodres med mindre end anbefalet. Alle typer avls- og præstationsheste kan have gavn af det høje indhold af antioxidanter, især det naturlige vitamin E, da det bidrager til et sundt immunforsvar, forhøjer råmælkens kvalitet og støtter den optimale muskelfunktion. Stamm 30® er fremstillet i pilleform for at øge fordøjeligheden. Det kan nemt anvendes sammen med andre foderprodukter. Stamm 30® er tilsat i Level-Grow™ Mix, og Level-Grow™ Cubes, for at opnå næringsmæssig kontinuitet. Stamm 30® er særdeles velegnet til hurtigt voksende føl for at styre deres kropsvægt og vækstrate. Desuden egner det sig godt til åringe, som græsser, er i god foderstand og ikke behøver at tage på. For de nøjsomme heste har Stamm 30® den fordel, at det ikke indeholder mange kalorier, men mange næringsstoffer. Grundet indholdsstofferne i Stamm 30® er den glykæmiske reaktion, efter fordøjelsen, lav.

Analytiske Bestanddele:

Protein 30,0%, Olie 3,0%, Fibre 7,0%, Fordøjelig Energi 11,5 MJ/kg, Stivelse 7,0%, Calcium 3,8%, Fosfor 1,8%, Kobber 250 mg/kg, Zink 800 mg/kg, Vitamin A 70.000 IU/kg, Vitamin D 7,000 IU/kg, Vitamin E 1,400 IU/kg, Vitamin E Naturligt 350 IU/kg, Vitamin C 1000 mg/kg

Sammensætning:

Sojabønnemel( GM Soja), Hvedeskaller, Calciumfosfat, Melasse, Kalkholdige Marinealger, Sojaskaller(GM Soja), Vitaminer og mineraler, Natriumklorid, Sojaolie ( GM Soja), Tilsat smagsstoffer

Anbefalet fodermængde:

Føl = 500g pr. dag
Føl, der lige er vænnet fra = 750 gram - 1.0 kg pr. dag
Åringe = 1.0 kg pr. dag
Følhopper = 1.0 kg pr. dag
Avlshingste = 1.0 kg pr. dag
Der findes et specielt målebæger til Stamm 30®.
1 bæger = 0.5kg

FORSKNING BAG STAMM30

Stamm 30® udnytter proteinerede sporelementer og mineralstoffer (kobber, zink, mangan) for at forhøje biotilgængeligheden af disse elementer, som er yderst vigtige, når det kommer til korrekt udvikling af hestens skelet og dens gode almene tilstand. Mindst 1/3 af kobberet, zinken og manganen er samlet i en proteineret form, der kaldes bioplex. Bioplexer er organiske mineraler, som er kemisk bundet til et protein for at øge absorberingen. På denne måde hindres det, at de forstyrrer og kombineres med andre mineraler. Da de fordøjelsesmæssigt opfattes som et protein, benytter de, de forskellige aminosyrers optagelsesveje.

En specielt sammensat gærkultur er blevet tilføjet for at øge den mikrobiologiske aktivitet. Denne beskyttede gærkilde har et meget højt indhold af Saccharomyces cerevisiae, der fører til en mere effektiv fordøjelse af fibre og opretholder mange bakterier i tyktarmen, hvilket forbedrer fordøjelsen. Desuden øger det optagelsen af vigtige mineraler (kobber, fosfor og zink) og udnyttelsen af proteinerne.

Stamm 30® indeholder desuden E-max ester, en naturlig form for vitamin E, som transporteres hurtigt og forbliver ca. to gange så længe i vævet som syntetiske former.

Aktuelle forskningsresultater for forskellige dyrearter, bl.a. heste, har vist, at naturligt vitamin E er 2-3 gange mere virksomt end en syntetisk vitaminkilde. Da der stilles højere krav til heste i avlssæsonen kan hopper, hingste og unge heste have gavn af det naturlige vitamin E, som findes i dette produkt.